Home » Utazás » Tengerparti nyaralás

Tengerparti nyaralás

Horvátország sokszínűségét ma már a rossz nyelvek sem kérdőjelezhetik meg, hiszen egyre virágzó turizmusa révén évről évre több turista keresi fel szigeteit, tengerpartjait, városait, hogy élvezhessék a történelmi múlt és a természet közelségét. Talán az sem csoda, hogy a tengerparti nyaralás legfelkapottabb helye Horvátország, hiszen több mint 1000km hosszú partszakaszon élvezhetik a turisták a horvát tengerpart kínálta pihenés, üdülés lehetőségeit, és ha ez nem elég, akkor 1185 sziget is a nyaralni, kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll.

horvattengerpart

Zadar, Split, Hvar csak az elsők az olyan horvátországi városok sorában, ahol az élményekkel dús nyaralás minden feltétele adott. Kvarner–régió gyöngyszemét ismerhetjük meg Rabacban, mely régen csak egy kis halászfalu volt, ma már felkapott üdülőhely csodás panorámájának, kristálytiszta vizű strandjainak köszönhetően. A szigetek sokasága közt olyan csodás helyek fedezhetők fel, mint Ciovo, melyet híd köt össze Trogirral. Ciovo egy része még ma is érintetlen, és ma már városiasodással a turizmust szolgáló területei is őrzik régi meghitt, családias hangulatukat.

horvattengerpart2

Horvátországi nyaralás tökéletes célpontja lehet Crikvencia, mely szintén a Kvarner – öbölben fekszik. Crikvencia a legrégibb üdülőhelyek körébe tartozik, mintegy 15 km hosszan a tengerpart mellett húzódik. Strandjai minden igényt kielégítenek, a tökéletesen tiszta víztől, az aktív pihenést igénylők szórakoztatásáig, legyen szó egyedülállókról, romantikázó párokról, vagy éppen a családjukkal együtt érkező nyaralóvendégekről.

Leave a Reply

Wellness videók

© 2019 Wellness Csodák. All Rights Reserved. Bejelentkezés - Designed by Gabfire Themes