Home » Utazás » Budapesti nyári programokhoz már most érdemes szállást is keresni

Budapesti nyári programokhoz már most érdemes szállást is keresni

A főváros minden évben ezreket vonz, s különösen így van ez a nyári hónapokban. A remek fürdőzési lehetőségeken túl számos szabadtéri fesztivál, koncert és rendezvény várja a kikapcsolódni vágyókat, akik a gazdag programkínálatban garantáltan megtalálják az ízlésüknek megfelelőt. A nyári pihenést tervezve azonban érdemes már most elgondolkodni azon, hogy milyen szálláshely mellett döntsünk akkor, ha az úti cél Budapest. Az idegenforgalmi szakemberek tapasztalatai azt mutatják, hogy a népszerű fővárosi rendezvények közvetlen közelében már igen nehéz foglalni, ugyanis a hotelek és egyéb szálláshelyek akkorra rendszerint betelnek. Megéri tehát már most tájékozódni, s így akár akciós csomagajánlatokat is kifoghatunk.

Foglalás online, fizetés Szép kártyával

Budapest szállás kapcsán rendkívül széles választékkal áll rendelkezésre, így pénztárcától és egyéni igényektől függően mindenki találhat kedvére valót. A minden extrát kínáló wellness hotelek mellett apartmanok, kertvárosi vendégházak és családias hangulatú hotelek is szép számmal megtalálhatóak a városban és annak környékén. A legtöbb helyen ma már fizethetünk a Széchenyi Pihenőkártya megfelelő alszámlájának terhére is, ezzel szintén sok pénzt spórolva. Tájékozódás és foglalás kapcsán is megéri segítségül hívni a világháló kínálta kényelmet, így ugyanis gyorsan áttekinthetjük a legjobb ajánlatokat.

Budapest

Budapest

Diákszállástól a hotelekig

Iskoláscsoportok, főiskolások, vagy fővárosi munkavállalók akár már éjszakánkénti 2000-2500 forintért szálláshoz juthatnak, ehhez a Yousth Hostel Budapest remek lehetőségeket kínál. A szálláshely kifejezetten azok számára ajánlott, akik napjuk nagy részét a városban töltik, és ténylegesen is csak alvásra, esti pihenésre használnák a szálláshelyet. A legolcsóbb lehetőségeken túl természetesen számos egyébbel is találkozni Budapest szállás kínálatában, így a nagy népszerűségnek örvendő Római Hotel Budapest iránt is sokan érdeklődnek. Itt a szállás már 9000 Ft/éj-től elérhető, ráadásul a Duna partján tölthetjük az időt, közvetlenül a kedvelt üdülőövezetben. A rendezvények, konferenciák és szemináriumok esetén is gyakran választott hotel kimagasló színvonalú szolgáltatásokkal, s mégis elérhető árakkal várja a vendégeket.

Csendes környezet, családias hangulat

Budapest szállás kínálatában azok is megtalálják számításukat, akik a belváros nyüzsgésétől távol, a nevezetességekhez és programokhoz azonban mégis közel szeretnének megszállni. Az Attila Hotel Budapest a Csillaghegyen található, és csendes környezetben kínál pihenést. Hasonlóképp a nyugodtabb környékek kedvelői számára lehet jó választás a Bai Panzió Budapest, mely nem csak az akár éjszakánkénti 4500 Forintos árak, de a kiváló megközelíthetőség és a kertvárosias, családias környezet miatt is kedvelt a turisták körében.

A minden évben megrendezésre kerülő, nagy érdeklődésre számot tartó fővárosi rendezvények időpontjait már most ismerni, éppen ezért nincs túl korán szállást foglalni sem. Mindegy, hogy egy konkrét gasztrofesztivál, szabadtéri rendezvény, vagy egyszerűen gyönyörű fővárosunk nevezetességei és szórakozási lehetőségei érdekelnék, célszerű már most tájékozódni a szállás kínálatról. Egyes helyeken akciós csomagajánlatokkal is találkozni, melyeknek köszönhetően olyan extra szolgáltatásokat is díjmentesen igénybe lehet venni a szállodában, melyekért egyéb esetben fizetni kellene. Budapest minden valószínűség szerint idén is rengeteg turistára számíthat, hiszen idegenforgalmi kínálata évről-évre növekszik.

Forrás: Myszallas.com

Leave a Reply

Wellness videók

© 2019 Wellness Csodák. All Rights Reserved. Bejelentkezés - Designed by Gabfire Themes