Home » Utazás » A SZÉP Kártya ideális útitárs – fedezze fel a Pihenőkártyával az országot!

A SZÉP Kártya ideális útitárs – fedezze fel a Pihenőkártyával az országot!

Utazni, pihenni szinte mindenki szeret, és ma már a világ bármely pontjára könnyedén el lehet jutni. Magyarország is rengeteg felfedezni való helyszínt kínál az utazás, a kirándulás és a túrák szerelmeseinek. A belföldi utazásokhoz, pihenéshez pedig ideális segítség a SZÉP Kártya.

szep-kartya-hu
A Széchenyi Pihenő Kártya három alszámlája különféle szolgáltatási köröket fed le, de mindhárom zseb lehetőséget biztosít az utazás során a szálláshely-szolgáltatások költségeinek megtérítésére. Az utalványkártya felhasználását érintő aktuális hírekről, fontos változásokról a szépkártya.hu weboldal folyamatos tájékoztatást biztosít. A honlapon lehet olvasni arról is, hogy hogyan változott például az utazási irodák szerepe a szálláshelyek SzépKártyás foglalását illetően, illetve, milyen jelentős mértékben bővült a szabadidő alszámla felhasználási köre.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között sokféle árkategóriában, illetve különféle szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyeket találunk, a több csillagos wellness szállodáktól a családias apartmanokon át, a kempingekig bezárólag. Az elfogadóhelyek számának folyamatos növekedése révén a kártyatulajdonosok előtt sokféle szolgáltatás nyílik meg. A wellness- és élményfürdők, szabadidős és sport tevékenységek nem csak a nyaralás idején, hanem egész évben igénybe vehetőek a SZÉP Kártya egyenleg keretére.

Az utazási irodák belföldi üdülési ajánlatai között is sok a változatos és kedvező árú ajánlat. Fontos azonban kiemelni, hogy az utazási irodában csak a SZÉP Kártya szálláshely alszámla egyenlegéből lehet fizetni a kiválasztott szolgáltatásért. A szálláshelyek többsége lehetőséget biztosít előleg, illetve foglaló fizetésére is, ily módon akár év elején biztosíthatjuk a nyári pihenés helyszínét.

Érdemes felfedezni az ország nevezetességeit, mert Európa szívében sok csodás táj várja a turistákat. Útitársként pedig célszerű a Széchenyi Pihenő Kártyát is magunkkal vinni. A kártya használatával, illetve az elfogadóhelyek kínálatával kapcsolatban pedig célszerű rendszeresen felkeresni a szepkartya.hu hírportálját.

Leave a Reply

Wellness videók

© 2019 Wellness Csodák. All Rights Reserved. Bejelentkezés - Designed by Gabfire Themes