Home » Utazás » A reptéri parkolás kényelmes megoldást biztosít – ha esik, ha fúj

A reptéri parkolás kényelmes megoldást biztosít – ha esik, ha fúj

repülőtéri parkolás

Az esős, szeles, zivataros időjárás kellemetlené teheti a várva várt utazást, ezért válasszunk olyan megoldásokat, amelyek csökkentik az időjárás viszontagságaiból eredő bosszúságokat. A saját gépjármű használata kiváló ötlet és kivételes kényelmet biztosít; ráadásul a reptéri parkolás díjai is megfizethetők, így nem kell attól tartani, hogy a parkolási díjak komolyabb anyagi megterhelést okoznak.

Minél vacakabb az időjárás, annál közelebbi parkolót válasszunk. Senki sem szeretne bőrig ázva érkezni a terminálba. A reptéri parkolás lehetőségeiről a bud.hu honlapon tájékozódhatunk, de most utánajártunk, a parkolási zónák milyen kényelmet biztosítanak esős időjárás esetén.

A legkényelmesebb megoldást természetesen az úgynevezett Premium Parking szolgáltatás biztosítja, amely közvetlenül a terminál előtt található. Kis túlzással azt állíthatjuk, hogy a kocsiból kipattanva a legkeményebb zápor sem verhet végig rajtunk, hiszen egy pillanat alatt a terminál épületében találjuk magunkat. A Premium Parking az induló szinten 70, az érkezési szinten 53 parkolóhellyel rendelkezik, így gyakorlatilag mindig igénybe vehető. Mivel ez a zóna rendelkezik a legborsosabb prémium díjszabással, így az utasok csak rövid időre veszik igénybe az itt található helyeket.

repülőtéri parkolás

A rövid ideig tartó, illetve néhány órás várakozásokhoz tökéletes megoldást biztosít a Terminal Parking. Ez a parkoló a terminál épülete mellett helyezkedik el, gyakorlatilag 1 perc alatt megközelíthető az épület. Lagymatag eső esetén az egy perces séta nem okozhat különösebb gondot, de egy komoly zápor már sok kellemetlenséget okozhat. Érdemes fontolóra venni, hogy ezt a parkolót igénybe vehetjük-e az adott időjárási körülmények között; transzfer szolgáltatás a kis távolság miatt itt nem indokolt, de a heves esőzés kellemetlenséget okozhat. Érdemes tudni azonban, hogy ebben a parkolóban nagyméretű helyek is kialakításra kerültek, ahol akár a nagyobb mérettel rendelkező gépjárművek, minibuszok és egyterű gépkocsik is időzhetnek.

Érdemes elmondani, hogy a Premium és a Terminal Parking szolgáltatása ingyenesen vehető igénybe az 5 percet meg nem haladó tartózkodás esetén. Ez az idő elegendő lehet a csomagok ki- és bepakolásához, illetve egy gyors búcsúzkodáshoz vagy köszöntéshez. Azt is fontos tudni, hogy egy napon az ingyenes lehetőség csupán két alkalommal vehető igénybe, így a „ki-be” módszer nem alkalmas a parkolási díj megspórolására.

A nagyobb távolságra lévő parkolók esetében transzfer szolgáltatást vehetünk igénybe, így kényelmesen utazhatunk a parkoló és a terminál épülete között. Érdemes különbséget tenni a rendelkezésre álló külső parkolási zónák között. A Business Parking kiemelt szolgáltatásokkal várja az utasokat; a kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett parkoló ingyenes transzfert és kiemelt ügyfélszolgálatot biztosít.

reptéri parkolás esőben

A Business Parking tökéletes választás mindazok számára, akik kiemelt biztonságban szeretnék tudni féltve őrzött gépkocsijukat.
A hosszú ideig tartó parkoláshoz tökéletes választást jelentenek a Holiday és a Holiday Plus Parking szolgáltatások. Ha több napra vagy akár egy hosszú nyaralás idejére szeretnénk elhelyezni a gépkocsinkat, ezekben a zónákban megtehetjük. Ezek a parkolók mintegy 6-10 percnyi sétára helyezkednek el a terminál épületétől, így esős időjárási körülmények között transzferszolgáltatásra van szükségünk.

Mivel a Holiday parkolók alternatívája egyedül a jelentősen drágább Business Parking lehet, így érdemes gondoskodni a megfelelő transzferről.

Leave a Reply

Wellness videók

© 2019 Wellness Csodák. All Rights Reserved. Bejelentkezés - Designed by Gabfire Themes